Philkes wandelblog

Philkes wandelblog

Over deze blog:

Deze blog gaat uitsluitend over mijn hobby: wandelen. Mijn belevenissen deel ik graag met jullie. Op deze blog staan verslagen en foto’s over mijn wandeltochten.
Ik begon de blog in januari 2018 en heb ook verslagen en foto’s van “vroegere” tochten aan de blog toegevoegd.
Mijn oudere wandelingen kan je bekijken op mijn website:
http://www.philippe-van-goethem.be en klik daar op "Mijn wandelingen".
Van bijna alle wandeltochten kan je een foto-filmpje bekijken en een gpx file downloaden.
Bij gebruik van de WIKILOC APP kunnen de wandelingen daarop gedownload worden.
Totaal aantal geregistreerde wandelkilometers: 4912,18

Op wandel, eerst met Louise en daarna met Otis

Februari 2018Posted by philke Tue, February 13, 2018 13:26:53
Dinsdag 13 februari 2018

Louise en ik vertrokken deze morgen om 8u35 voor onze wekelijkse wandeling. Het was fris (1°) en Louise zat goed beschermd in haar buggy.


We vertrokken zoals gewoonlijk van thuis uit en namen zoveel mogelijk binnenwegen of wandelpaden. De passsage in het Serge Bertenpark (gedenksteen voor Serge Berten foto hieronder)was voor Louise een echte belevenis (een 3-tal hondjes, 2 poezen) want als Louise dieren ziet dan is het kermis. Op de grote markt zag Louise dan weer vogels.
Na 7,06 km waren we terug thuis (10u00).

Om 11u15 was het de beurt aan Otis. Toen wij in de Moorselestraat aankwamen was Otis al in dromenland (heeft zo’n 45min geslapen). Wij wandelden via de Bruggestraat naar de Voskenstraat. Daar namen we het wandelpad dat vroeger de spoorlijn Menen – Roeselare was. Na enige tijd kwamen we terug in de Bruggestraat en ik ging ook met Otis naar het Serge Bertenpark. Het is daar goed om te wandelen met een kinderwagen.
Ik zorgde dat ik om 12.20 uur terug thuis was omdat Otis moest eten. Na een uurtje wandelen stond de teller op 6,25 km.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.