Philkes wandelblog

Philkes wandelblog

Over deze blog:

Deze blog gaat uitsluitend over mijn hobby: wandelen. Mijn belevenissen deel ik graag met jullie. Op deze blog staan verslagen en foto’s over mijn wandeltochten.
Ik begon de blog in januari 2018 en heb ook verslagen en foto’s van “vroegere” tochten aan de blog toegevoegd.
Mijn oudere wandelingen kan je bekijken op mijn website:
http://www.philippe-van-goethem.be en klik daar op "Mijn wandelingen".
Van bijna alle wandeltochten kan je een foto-filmpje bekijken en een gpx file downloaden.
Bij gebruik van de WIKILOC APP kunnen de wandelingen daarop gedownload worden.
Totaal aantal geregistreerde wandelkilometers: 4912,18

Louise en Otis - 2

Januari 2018Posted by philke Fri, February 09, 2018 14:17:47
Dinsdag 30 januari 2018

Niet te geloven, deze morgen 1° à 2°, het is bijna 8° deze namiddag. Ik start met Otis om 13 uur aan onze uitstap. Ik volg de Hagewindestraat tot aan de Moorselestraat (Menen) en ga daar rechtsaf. Otis is aan het slapen en merkt niet veel van de omgeving. Ik wandel niet de brug op maar ga er net voor links richting Processiestraat die ik dan blijf volgen.Ik kom aan een T splitsing en ga linksaf in de Groenestraat die verder overgaat in de Kruisstraat. In die Kruisstraat ga ik na ongeveer 1 km linksaf (Waterpoel) en volg deze tot ik in de Moorselestraat (Wevelgem)aankom. Aan het kruispunt sla ik linksaf de Wijnbergstraat in.
Ik vervolg mijn wandelweg en kom in de Rynsackerstraat, op het einde ga ik linksaf en vervolg mijn weg tot aan de lichten van Kijk en Bouw.
Ik wandel nu de Krommebeekstraat, op het eind wandel ik naar rechts, ik wandel nu in een groene omgeving.
Wat verder kom ik aan in de Bruggestraat waar ik wandel tot aan de Moorselestraat (Menen) om terug aan te komen in de Hagewindestraat. Zo zijn we terug van onze wandeling na 11,53 km en Otis, die slaapt nog altijd.smiley